Verslag van het BSAE/VPN event op 16 maart 2011

We mochten een mooie mix van Belgische en Nederlandse verenigingsprofessionals en diverse andere geïnteresseerden begroeten op het eerste gezamenlijke event van BSAE en VPN (Verenigignsprofessionals Nederland). Wie de helikopterintroducties over verenigingsmanagement in België en Nederland wil nalezen kan hieronder de links naar de presentaties vinden. De recente studie die Roger Loop van VPN aanhaalde komt in een volgend item nog aan bod.

Tijdens het tweede deel van het event nam Luc Ardies de deelnemers in een interactief debat mee naar alle uithoeken van verenigingsmanagement. Een format van kennis- en ervaringsuitwisseling dat heel erg gesmaakt werd door de aanwezigen. De zes topics die aan bod kwamen kan u terugvinden in de presentatie waarvan u hieronder de link vindt.

Inmiddels hebben heel wat van de aanwezige deelnemers zich aangemeld als lid van ons BSAE-netwerk en kregen we al suggesties van topics en locaties voor volgende meetups. Wordt heel binnenkort vervolgd. En ook de samenwerking met zowel EMIF als VPN zal ongetwijfeld een vervolg kennen.

Presentaties:

Uit Zeppos #15, 21/03/2011

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s