ASAE10 – voor wie er niet bij was

Wie er niet bij was heeft eigenlijk een beetje ongelijk, maar niet getreurd, er zijn verschillende mogelijkheden om toch heel wat van het jaarcongres van de American Society of Association Executives mee te pikken.

Op de congreswebsite vind je om te beginnen de documenten (handouts, uitgeschreven teksten, artikels…) van de meer dan 130 sessies – op zich een mooie staalkaart van wat leeft op het vlak van vereniginsgmanagement in de V.S.

Op de officiële ASAE-blog Acronym, kan je een hele reeks artikels vinden over het congres. Wil je ook de andere kant eens horen, dan kan je de “Rantpost” van Maddie Grant er op na slaan – maar misschien best dan ook haar “Lovepost” erbij nemen. Les extrêmes se touchent – ook in verenigingsmanagement. Liever een Europese blik op het congres, dan kan je de bevindingenvan een in Brussel gevestigde Nederlandse verenigingsprofessional lezen, de blog van de Nederlandse delegatie of enkele Belgische bevindingen.

En wie er niet genoeg van krijgt, kan nog altijd – zij het wel tegen betaling – afleveringen van de virtual conference bekijken.

Link: ASAE 2010: http://www.asaeannualmeeting.org

Uit Zeppos #3, 06/09/2010

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s